Де дивитися фільми українською мовою

Нарешті попит на українське озвучення фільмів піднявся на пристойний рівень і народ кинувся шукати де ж ці фільми і ця озвучка. Насправді все доволі просто, варто лише пошукати.

Отже, подивитися фільми українською мовою можна:

  1. В кінотеатрах — не кидайтесь в мене гнилими помідорами, цей пункт є банальним, але для повноти його треба було включити в список. Тим більше, що в кінотеатрах українське озвучення забезпечує закон, тобто тут важко промахнутись. Найдорожчий варіант, враховуючи ціни на попкорн.
  2. На стрімінґових сервісах — Нетфлікс, Megogo, Sweet.tv, Takflix та інші. Це найпростіший в плані доступу варіант, оскільки ним ви можете скористатися сидячи в дому, і не обов’язково цей дім повинен знаходитись в Україні. На відміну від кінотеатрів тут можна подивитись не тільки нові фільми, але й класику, яка не завжди може мати українське озвучення. Наприклад, Нетфлікс тільки починаючи з минулого року став додавати український звук для більшості нових титулів на своїй платформі. Якщо ж фільм вийшов раніше, то українські субтитри — це максимум, на який можна розраховувати. Доступ до подібних сервісів надається через місячну підписку. Найбільш доступний легальний варіант.
  3. На піратських сайтах — вже з назви зрозуміло, що це нелегальний продукт, яким законослухняні люди не користуються. Та все ж вони є єдиною опцією, коли офіційної озвучки немає в доступі або взагалі ніколи не існувало. Часто озвучка на таких сайтах зроблена неофіційними студіями озвучки, яки на власному ентузіазмі борються із засиллям російськомовного контенту в інтернеті, надаючи українську альтернативу. Попри питання до легальної сторони цього бізнесу користь неофіційні студії озвучки заслуговують на пам’ятник за працю на користь української мови. Доступ є безкоштовним, якщо не враховувати докорів сумління та нав’язливої реклами.
  4. На комп’ютері, стягнувши фільм з торентів — по суті це те ж саме, що і піратські сайти, тільки в іншій обгортці. Вимагає трошки кращих технічних знань, ніж попередній варіант, проте не треба дивитися рекламу. Доступ так само є безкоштовним до моменту, поки не отримаєте штраф за нелегальне стягування та розповсюдження відео продукції.
Читати:  Відгук на фільм "Перевізник 2" (2005)

Отже, якщо ви можете ходити в кінотеатри, то робіть це. Якщо ні, то користайтесь зі стрімінгових сервісів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *