Новини за 21-11-2023 – Зеленський повчає Залужного

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Президент Володимир Зеленський застеріг військових від участі в політиці: “При всій повазі до генерала Залужного і до всіх командирів … Це не веде до єдності нації”. А от публічні суперечки між президентом та головнокомандувачем ЗСУ відомі своїм позитивним впливом на українців.

В продовження теми міністр оборони Рустем Умєров заявив, що рішення про зміну військових командувачів наразі не ухвалювали. Але ухвалять, якщо це буде необхідно. “До того ж, відсторонення та публічна порка військових командирів – це давня українська традиція, і з цим ніколи не було проблем,” – прокоментували в міністерстві оборони.

Президентка Молдови Мая Санду подякувала Зеленському за те, що українські солдати зараз захищають Молдову. “Ця безглузда нісенітниця є ще одним доказом того, що місце жінки – на кухні,” – прокоментували прем’єр-міністри Угорщини та Словаччини.

Перевізники Словаччини заблокували пункт пропуску на кордоні з Україною. “Наші вимоги мають виключно економічний характер, а те, що блокада почалася зразу після приходу до влади проросійського уряду, це чисте співпадіння,” – запевнили організатори.

З 10-ю річницею початку Революції Гідності привітав мер Одеси Генадій Труханов. “Наша відвага та стійкість надихають увесь цивілізований світ,” – сказав громадянин росії, – “Якби тоді я не голосував за диктаторські закони та не підтримував Януковича, то світ ніколи б не дізнався про гордих українців.”

Президент Зеленський привітав Хав’єра Мілея з перемогою на президентських виборах в Аргентині та подякував за чітку позицію на підтримку України. “Ніхто так добре не підтримує Україну, як крайнє праві популісти,” – прокоментували в Офісі Президента, – “Згадайте хоча б наші чудові стосунки з Дональдом Трампом та Жаїрем Болсонару.”

Читати:  Бездумні - Установка Реброва

Коментатор Віктор Вацко жорстко розкритикував арбітрів матчу Україна – Італія, які на останніх хвилинах не призначили пенальті в ворота збірної Італії та позбавили нас шансів напряму вийти на Чемпіонат Європи. Його підтримав тренерський штаб збірної: “Всі гравці знали, що треба протриматись лише 90 хвилин, а потім Мудрик впаде і ми виграємо по пенальті. Нажаль тотальна корупція в УЄФА стала на перешкоді високому професіоналізму наших гравців.”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *