Новини за 14-12-2023. Україна починає переговори про вступ до ЄС

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Європейська Рада попри все вирішила почати переговори з Україною про вступ до ЄС. Те ж саме отримала і Молдова, але кого в Україні це цікавить, правда? А от що насправді вражає, так це послідовність Орбана та Європейської комісії, які разом розіграли справжній спектакль. Європейська комісія спочатку журилася через право вето на спільне рішення у будь-якої країни ЄС та гучні заяви Орбана про неготовність України до початку переговорів, а її чиновники давали 20-30% на те, що вето вдасться подолати. Але схоже метод батога та пряника у вигляді кількох мільярдів умовно наданих Угорщині все-таки подіяв — під час голосування Угорщина просто взяла і не скористалася своїм правом вето, і початок переговорів вона теж не підтримала, просто в найбільш відповідальний момент Орбан вийшов прогулятися. Ну з ким не буває. Особливо, коли перед твоїм носом махають 10 мільярдами євро.

Німеччина передала Україні другий комплекс Петріот разом з ракетами до нього. А коли України вступить до ЄС, то зразу передадуть і третій. Цікаво, чи був цей план узгоджений з “поплавленою” нардепкою Безуглою і чи стала б вона називати його планом?

Мобільний оператор “Київстар” почав відновлювати послугу надання мобільних даних з Івано-Франківської області. Спочатку планували починати з Херсонської, Запорізької, Донецької та Харківської областей, щоб зробити перебування на фронті більш привабливим та допомогти мобілізаційним заходам. Але керівництво своєчасно згадало досвід перебування на передку депутатки Безуглої і скорегувало свої плани.

Голова партії “Європейська солідарність” у Київраді заявив, що столиці не треба орієнтуватися на війну, а жити своїм життям. Це буде найкращий спосіб проявити солідарність з мешканцями міста, особливо після вчорашнього масованого обстрілу, під час якого постраждало 53 особи.

Читати:  Важко бути нормальним в тупому світі

Російський безпілотник Шахед знову впав у Румунії, але НАТО надалі не бачить підстав для непокою. Мабуть, вони планують відкупитись від російських обстрілів, так само як Єврокомісія відкупилася від Угорщини. Або так само як Німеччина роками відкупалася від росії, купуючи російський газ. В будь-якому разі Європі надалі абсолютно нічого не загрожує.

Сьогодні вийшов сьомий випуск “Університету Чупарського” з українською озвучкою. І для цього навіть не довелося чекати прем’єри на Нетфлікс, а все тому, що це справжній український серіал і йому не потрібна добра воля міжнародних дистриб’юторів для створення якісного продукту. А от міжнародним дистриб’юторам вже давно варто звернути увагу на “Університет Чупарського” та вони, мабуть, зайняті випуском одноманітної кіножуйки і їм не до української перлини аніматографу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *