Барселона 1 – 2 Реал Мадрид

Ще до початку гри нинішнє “ель класико” вирізнилося присутністю Міка Джаггера та Ронні Вуда серед глядачів, здоровенного язика “Rolling Stones”на трибунах та маленького на футболці кожного гравця Барселони. А все тому, що вперше з 2005-го року легендарний рок-гурт випустив студійний альбом з новим матеріалом “Hackney Diamonds”, а Барселона стала частиною його промо-кампанії. Цікаво, що з цього приводу подумала зірка Реалу “Hey Jude” Белінгем?

Барселона вже на 6-й хвилині скористалася пасивністю захисту Реала. Гюндоган підхопив загублений м’яч, пройшов по центру і пробив повз Кепу. Далі Барса намагалася обіграти суперників “на класі”, як це не смішно звучить в нинішніх реаліях, коли команда вимушена активно залучати вихованців власної академії через фінансові проблеми і лазарет повний зірок. Реал не сильно пручався, дозволяючи Барселоні неспішно створювати гострі моменти, і сконцетрувавши свої власні зусилля на словесній боротьбі з арбітром, гравцями Барси та навіть головним тренером Барси Чаві. Вінісіус Джуніор після будь-якого зіткнення миттєво виключався з гри і відкривав свого великого рота. В одному епізоді тренер Реала Карло Анчелотті навіть втрутився, щоб повернути нападника до виконання його прямих обов’язків.

В другому таймі Реал прокинувся і в свою чергу почав перегравати Барсу за рахунок кращої організації гри. Гол назрівав всю першу половину тайму, поки не втілився в шикарний постріл Джуда Беллінгема, Тер Штеген майже дотягнувся, але удар такої сили відбити було б дуже важко. Оператори трансляції, добре розуміючи прикол з бітловським хітом “Hey Jude” і вічними суперниками ліверпульської четвірки на трибунах, з очевидною насолодою показували засмучені обличчя Джаггера і Вуда.

Після виходу Роберта Лєвандовські, Ламіна Ямала та Рафіньї Барса створила кілька цікавих моментів, але домінація Реала на полі продовжилася. Тільки відчайдушні дії захисників Барси та сміливі рішення арбітра вберегли Барсу від подальших неприємностей.

Читати:  Реал Сосьедад 0 - 1 Барселона

В доданий час Реал все-таки втілив свою перевагу в забитий гол, відзначився знову Джуд Беллінгем. Нажаль, всі проблеми Барси з попередніх ігор нікуди не ділися. Було б дивно, якби Реал з них не скористався.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *