Де дивитися фільми українською мовою

Нарешті попит на українське озвучення фільмів піднявся на пристойний рівень і народ кинувся шукати де ж ці фільми і ця озвучка. Де ж врешті-решт можна дивитися фільми українською мовою?

Насправді все доволі просто, варто лише пошукати.

Отже, дивитися фільми українською мовою можна:

  1. В кінотеатрах — не кидайтесь в мене гнилими помідорами, цей пункт є банальним, але для повноти його треба було включити в список. Тим більше, що в кінотеатрах українське озвучення забезпечує закон, тобто тут важко промахнутись. Найдорожчий варіант, враховуючи ціни на попкорн.
  2. На стрімінґових сервісах — Нетфлікс, Megogo, Sweet.tv, Takflix та інші. Це найпростіший в плані доступу варіант, оскільки ним ви можете скористатися сидячи в дому, і не обов’язково цей дім повинен знаходитись в Україні. На відміну від кінотеатрів тут можна дивитися не тільки нові фільми українською мовою, але й класику, яка не завжди може мати українське озвучення. Наприклад, Нетфлікс тільки починаючи з минулого року став додавати український звук для більшості нових титулів на своїй платформі. Якщо ж фільм вийшов раніше, то українські субтитри — це максимум, на який можна розраховувати. Доступ до подібних сервісів надається через місячну підписку. Найбільш доступний легальний варіант.
  3. На піратських сайтах — вже з назви зрозуміло, що це нелегальний продукт, яким законослухняні люди не користуються. Та все ж вони є єдиною опцією, коли офіційної озвучки немає в доступі або взагалі ніколи не існувало. Часто озвучка на таких сайтах зроблена неофіційними студіями озвучки, яки на власному ентузіазмі борються із засиллям російськомовного контенту в інтернеті, надаючи українську альтернативу. Попри питання до легальної сторони цього бізнесу користь неофіційні студії озвучки заслуговують на пам’ятник за працю на користь української мови. Дивитися фільми українською мовою тут можна безплатно, якщо не враховувати докорів сумління та нав’язливої реклами.
  4. На комп’ютері, стягнувши фільм з торентів — по суті це те ж саме, що і піратські сайти, тільки в іншій обгортці. Вимагає трошки кращих технічних знань, ніж попередній варіант, проте не треба дивитися рекламу. Доступ так само є безкоштовним до моменту, поки не отримаєте штраф за нелегальне стягування та розповсюдження відео продукції.
Читати:  Поет Анатолій Рекубрацький

Отже, якщо ви можете ходити в кінотеатри, то краще дивитися фільми українською мовою саме там. Якщо ж ні, то користайтесь з офіційних стрімінгових сервісів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *