Все про фільм “Дедпул 3” – рейтинги, відгуки, актори, касові збори

Фільм “Дедпул 3” (офіційна назва “Дедпул і Росомаха”, англ. Deadpool & Wolverine) — американський фільм про супергероїв Кіновсесвіту Марвел. Він є сиквелом фільму «Дедпул 2» 2018 року. В головних ролях: Раян Рейнольдс (Вейд Вілсон / Дедпул) та Г’ю Джекман (Джеймс Гоулетт / Росомаха).

Рейтинги фільму “Дедпул 3”

За даними сайту Rotten Tomatoes 78% професійних оглядачів позитивно оцінило фільм “Дедпул 3”. Водночас багато хто підкреслює вагомі недоліки фільму, з чого можна було б зробити висновок, що фільм не такий вже й добрий. Проте аж 96% глядачам (10000+ голосів) фільм сподобався. На сайті IMDb.com фільм “Дедпул 3” має рейтинг 8.1 (179 тисяч голосів).

Отже, недоліки недоліками, а дивитися все одно треба.

Відгуки

Відгуки на фільм “Дедпул 3” (англ. “Deadpool & Wolverine”) показують, що фільм загалом вийшов непоганий, але поверхневий.

Наприклад, Венлей Ма з The Nightly (AU) вважає, що фільм, попри свою надмірність і відсутність глибоких емоцій, дарує багато веселощів завдяки гумору Дедпула. Ма каже, що хоча фільм може виглядати по-дитячому, він все ж смішний. Натомість Річард Лоусон з Vanity Fair стверджує, що передусім фільм “Дедпул і Росомаха” грає на ностальгії за улюбленими персонажами, але в основному він просто заповнює проміжок між іншими проектами.

Денис Федорук з ITC.UA у своїй рецензії пише, що фільм “Дедпул 3” є легковажним і розважальним, але не просуває глобальний сюжет всесвіту Марвел. Це робить його менш значущим. На противагу цьому, Пітер Треверс з ABC News зазначає, що фільм, хоча і не є шедевром, все ж є типовим представником з полки Марвел. Вибір спецефектів не вражає, але Рейнольдс і Джекман намагаються розсмішити глядачів, і їм це вдається.

Читати:  Все про фільм "Бджоляр". Сюжет, заробітки, актори та інше

Ще більше відгуків ви знайдете за цим посиланням Відгуки на фільм “Дедпул і Росомаха” (2024)

Актори

Раян Рейнольдс – Вейд Вілсон/Дедпул.
47 років, народився 23 жовтня 1976 року, Канада.
Раян Рейнольдс – відомий канадський актор, який здобув популярність завдяки ролі Дедпула у серії однойменних фільмів. Він також знімався у таких відомих стрічках, як “Король вечірок” (2002), “Зелений Ліхтар” (2011), “Дедпул” (2016), “Дедпул 2” (2018), “Персонаж” (2021), “Проект Адам” (2022) та “Уявні друзі” (2024). Раян Рейнольдс – власник футбольного клубу Врексгем, цей факт задокументовано в серіалі “Ласкаво просимо до Врексгема”. Раян одружений з актрисою Блейк Лайвлі з 2012 року, і у них є четверо дітей.

Г’ю Джекман – Логан / Росомаха.
55 років, народився 12 жовтня 1968 року, Австралія.
Г’ю Джекман — австралійський актор, відомий своїм втіленням ролі Росомахи у франшизі «Люди Ікс», а також своєю участю в багатьох різножанрових фільмах і виставах. Серед його найбільш відомих робіт: “Кейт і Лео” (2001), “Ван Гелсінг” (2004), “Престиж” (2006), “Найвеличніший шоумен” (2017), “Знедолені” (2012) і “Погана освіта” (2019). Спочатку Г’ю не був основним кандидатом на роль Росомахи, але через конфлікти у графіку інших акторів отримав можливість зіграти цю культову роль, яка стала ключовою в його кар’єрі. Г’ю Джекман і Деборра-Лі Фернесс були одружені з 1996 року і мають двох прийомних дітей, однак у вересні 2023 року вони оголосили про своє розлучення.

Про решту акторів читайте тут: Актори фільму “Дедпул і Росомаха” (2024)

Касові збори

За перші два тижні прокату фільм “Дедпул 3” зібрав 879 мільйонів доларів по всьому світу. Це майже в 4.5 рази перевищує кошторис фільму (200 мільйонів доларів). Вважається, що для того, щоб вийти в нуль, фільму треба зібрати в 2 – 2.5 рази більше його бюджету. Тобто фільм “Дедпул і Росомаха” самоокупився на позначці 450 мільйонів, а решта (на сьогодні 429 мільйонів) – чистий прибуток. І це ще не кінець. Вже зараз зрозуміло, що збори перевищать 1 мільярд доларів.

Читати:  Де подівся "Капітан Україна"?

Цікаво, чи вдасться фільму “Дедпул 3” наздогнати мультфільм “Думками навиворіт 2”, який вже зібрав 1.46 мільярда доларів?

Всі фільми з Дедпулом і Росомахою

З цієї інфографіки ви дізнаєтесь про всі фільми за участю персонажів Дедпул і Росомаха. В яких з них зіграв Дедпул, в яких Росомаха, а в яких обидва персонажі. Також я вказав рік виходу, рейтинг з сайту IMDb.com, кошторис та касові збори кожного фільму.

Дедпул і Росомаха - всі фільми (інфографіка). Дедпул 3

Опитування

Оцініть фільм “Дедпул і Росомаха”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *