Відгук | “Король Талси”. 2 сезон, 1 епізод

Сільвестру Сталлоне цього року виповнилося 78 років, але він все ще примудряється виглядати дуже круто на екрані. Щоправда, це не так сильно вражає в порівнянні з першим сезоном серіалу “Король Талси”, що вийшов 2 роки тому. За цей час актор практично не змінився, як і сам серіал.

Після першого епізоду 2 сезону враження залишаються такими ж, як від першого сезону. Історія просто продовжується в тому ж ключі. Режисером нових епізодів став новачок серіалу “Король Талси” Крейґ Зіск, але з його появою візуально нічого не змінилось. Що й не дивно, адже з його фільмографією, що включає “Офіс”, “Парки та зони відпочинку” та купу інших серіалів, не складно було підлаштуватися під вимагання шоураннера Теренса Вінтера та автора серіалу Тейлора Шерідана. Можна сміливо припустити, що решта серіалу не подарує нам жодних сюрпризів в плані режисури.

Натомість вже в першому епізоді з’являються нові обличчя. І це логічно, бо головного поганця першого сезону через специфіку людського організму, що дуже обмежено здатен витримувати удари Двайта Манфреді, треба було міняти на когось іншого. А оскільки бізнес Манфреді встиг підрости, то й поганець має бути масштабнішим.

Його місце зайняв головний місцевий виробник маріхуани Кел Трешер у виконанні дуже колоритного актора Ніла Мак-Донафа (Тімоті «Дум Дум» Дуган з фільму “Капітан Америка: Перший месник” (2011)). Сам він не полізе в мордобій, як байкер Каолан Волтріп з першого сезону, а натравлює на Двайта Манфреді іншого гангстера Білла Бевілакву, на територію якого нібито вперся Манфреді. Про цього Білла окрім ковбойської зовнішності поки що нічого не зрозуміло.

Решта облич на своєму місці. Помічник Двайта Тайсон, хазяїн трав’яного магазину Боді, колишній бос Двайта “Чікі” Інверніцці і навіть агентка “Бюро алкоголю, тютюну, вогнепальної зброї і вибухових речовин” Стейсі Біл. Якимось дивом всі вони продовжують брати участь в історії, навіть після того, як Манфреді пов’язали. Ну на то воно і серіал.

Читати:  Топ-10 цитат з серіалу "1670" з поясненнями

Дивитись на все це надалі помірно цікаво. Нічого видатного, але є закручена історія з багатьма сюжетними лініями і крутий, але самоіронічний Двайт Манфреді у виконанні чудового Сільвестра Сталлоне. Попри похилий вік він продовжує гідно триматися і не втрачає нагоди продемонструвати силу своїх кулаків.

Припускаю, що другий сезон серіалу “Король Талси” буде виглядати, як проапгрейджена версія першого сезону. Ще більше бабок, ще серйозніше суперники і ще більше насилля. Звісно, на ефект новизни тут вже не доводиться розраховувати, і навряд чи другий сезон зможе привабити нових шанувальників. Але фанатська база буде задоволена.

Перший епізод другого сезону серіалу “Король Талси” вийшов 15 серпня. Другий епізод – 22 серпня. І далі кожної неділі буде з’являтися по одному епізоду, поки 17 листопада нам не покажуть останній 10-й епізод другого сезону.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *