Анонс | Крейвен-мисливець

Рік: 2024
Жанри: бойовик, фантастика,
Режисер: Джей Сі Чандор,
Актори: Аарон Тейлор-Джонсон, Алессандро Нівола, Аріана ДеБоуз, Крістофер Ебботт, Леві Міллер, Рассел Кроу, Фред Гехінґер,
Країна: США,
Кошторис: $ 130 000 000

“Крейвен-мисливець” (оригінальна назва Kraven the Hunter) – американський супергеройський фантастичний бойовик за мотивами марвелівських коміксів про Крейвена-мисливця. Режисером фільму буде Джей Сі Чандор, що поки що не відзначився видатними або хоча б дуже прибутковими картинами. В головних ролях з’являться Аарон Тейлор-Джонсон (“Швидкісний поїзд“, “Каскадер“), а також лауреати премії Оскар Аріана ДеБоуз (“Вестсайдська історія”) та Рассел Кроу (“Гладіатор”, “Ігри розуму”). Запланована дата виходу фільму “Крейвен-мисливець” – 13 грудня 2024 року.

Сюжет

Сєрґєй Кравінов – син сильного і жорстокого російського аристократа Ніколая Кравінова. Складні стосунки з батьком примушують його стати на шлях помсти, яку він буде чинити з великим натхненням і брутальністю. В цьому йому допоможе магічне зілля, що в рази збільшить його фізичну силу, перетворивши звичайного російського мальчіка на кривавого Крейвена-мисливця. Цікаво, чи вдасться Людині-мисливцю вполювати Людину-павука?

Актори

Аарон Тейлор-Джонсон (Крейвен-мисливець)

34 роки, народився 13 червня 1990 року, британець. Аарон Тейлор-Джонсон відомий своїми ролями у фільмах “Пипець” (2010) та “Стати Джоном Ленноном” (2009), за які отримав численні номінації та нагороди, включаючи премію “Імперія” за “Найкращий дебют” і “Золотий глобус” за роль другого плану у фільмі “Нічні звірі” (2016). Тейлор-Джонсон зіграв супергероя Ртуть у Кінематографічному Всесвіті Marvel, а тепер з’явиться в образі іншого супергероя в фільмі “Крейвен-мисливець”. Він одружений з режисеркою Сем Тейлор-Джонсон, пара має двох дочок.

Аріана ДеБоуз (Каліпсо)

33 роки, народилася 25 січня 1991 року, американка. Аріана ДеБоуз здобула визнання за роль Аніти у фільмі “Вестсайдська історія” (2021), за яку отримала премію “Оскар” за найкращу жіночу роль другого плану. ДеБоуз також з’явилася в таких фільмах, як “Зустріч випускників” (2020) та серіалі “Schmigadoon!” (2021-2023), а на Бродвеї виконала роль Донни Саммер у мюзиклі “Summer: The Donna Summer Musical” (2018), що принесло їй номінацію на “Тоні”. У 2022 році журнал Time включив її до списку 100 найвпливовіших людей світу. Аріана ДеБоуз перебуває у стосунках з художницею по костюмах і викладачкою Сью Макку.

Крістофер Ебботт (Foreigner – Іноземець)

37 років, народився 1 лютого 1986 року, американець з італійським та португальським корінням. Ебботт отримав визнання за свою роботу в міні-серіалі “Пастка-22” (2019), за яку був номінований на премії “Золотий глобус” і “Вибір телевізійних критиків”. Його найвідоміші роботи включають фільми “Джеймс Уайт” (2015), за який він отримав номінації на премії “Готем” та “Незалежний дух”, “Воно приходить уночі” (2017), а також ролі в “Перша людина” (2018) і “У чужій шкурі” (2020). Цікавий факт: Ебботт надихається творчим підходом американського актора та режисера Джона Кассаветіса, на якого рівняється в своїй кар’єрі. Крістофер Ебботт наразі проживає в Нью-Йорку.

Рассел Кроу (Ніколай Кравінов)

60 років, народився 7 квітня 1964 року, новозеландець. Рассел Кроу відомий своїми ролями в таких фільмах, як “Гладіатор” (2000), за який отримав премію “Оскар”, “Ігри розуму” (2001), і “Володар морів” (2003), а також багатьма іншими, за які здобув нагороди “Золотий глобус” та BAFTA. Кроу був сповіщений ФБР про загрозу викрадення терористами до церемонії вручення “Оскара” у 2001 році. Він розлучений з актрисою Даніель Спенсер, з якою має двох синів.

Цікавинки

Події розгортаються у Всесвіті Людини-павука від Sony (SSU), тому самому всесвіті, в якому відбуваються події фільмів “Веном” (2018), “Веном 2: Карнаж” (2021), “Морбіус” (2022)та “Мадам Павутина” (2024).

Крейвена-мисливця кілька разів безуспішно пробували залучити до Кіновсесвіту Людини-Павука. Спочатку його поява була запланована на фільм “Людина-павук 4”, але фільм було скасовано. Спис Крейвена-мисливця з’являється в фільмі “Нова Людина-павук: Висока напруга”, щоб попередити його появу в фільмі “Зловісна шістка”, але й цей фільм було скасовано. Також його появу розважали для фільмів “Чорна пантера” та “Людина-павук: Додому шляху нема” (був запасним головним злодієм).

Кубики преса Аарона Тейлора-Джонсона, що можна побачити на постері, справжні. Йому довелося добре попрацювати, щоб вибороти цю роль у інших кандидатів – Бреда Пітта, Кіану Рівза та Адама Драйвера.

Прогноз

Фільм може похвалитися чудовим акторським складом – два володарі Оскара і крутий Аарон Тейлор-Джонсон, який нещодавно класно зіграв в фільмі “Швидкісний потяг” і в майбутньому напевно теж претендуватиме на Оскара. Напевно це дозволить йому не повторити долю провальної “Мадам Павутини”, яка видатною акторською грою похвалитися не може.

Водночас режисер Джей Сі Чандор до цього часу зняв тільки один фільм подібного масштабу – “Потрійний кордон”. Там він працював з Беном Аффлеком, Оскаром Айзеком, Чарлі Ганнемом та Педро Паскалем. Але фільм вийшов тільки на Нетфлікс і про його касові збори говорити не доводиться. Натомість відгуки про фільм зовсім не відповідають масштабу картини з кошторисом 115 мільйонів доларів. Тому невідомо, що йому вдасться зробити з фільмом “Крейвен-мисливець”.

В результаті маємо чудовий акторський склад, посереднього режисера в поєднанні з як завжди поверхневою коміксовою фабулою. Можливо для любителів коміксів прокотить, але на більше розраховувати важко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *