Університет Чупарського і Вікіпедія

На якийсь час випустив з поля зору чудовий український анімаційний серіал “Університет Чупарського”. Спочатку багато про нього писав і з нетерпінням очікував кожну нову серію, а потім надто відволікся на перегляд всього, що погано лежало на стрімінгових сервісах і тільки зараз знову зазирнув на сторінку серіалу в Ютюб.

А там вже 9-та серія вийшла два тижні тому! Що ж, вітаю авторів “Чупарського” із самовідданістю і з залізною витримкою, щоб на голому ентузіазмі створити майже повноцінний сезон. “Майже” – умовно, тому що 9 не звучить так привабливо, як 10. Але віриться, що буде і десята серія, що можна було поставити крапку в першому сезоні.

Заодно пішов дивитися що, хто і де пише про “Університет Чупарського”. Звісно, в першу чергу на Вікіпедію, бо там є суха статистика, без якої жодний порядний аналіз був би неможливим.

А! Ще ця стаття для мене є надзвичайно важливою, бо там з’явилося перше зовнішнє посилання на мій сайт. Приємно згадати і подивитися на нього через рік. І напевно моя скромна увага серіалу теж придалася, враховуючи невеличку кількість посилань в розділі “Примітки”. Правильно?

Неправильно!

Межа Медія, Детектор Медія, 24 канал, Наші Київ та Оболонь спокійно обійдуться без сусідства нікому не відомого блоггера. До того ж цьому блоггеру зовсім не обов’язково ставати відомим. Який в цьому сенс, коли в нас вже є Межа Медія, Детектор Медія, 24 канал, Наш Київ і особливо Наша Оболонь!

Мабуть, так міркували ті редактори, що без вагань викинули посилання на мій сайт.

Ну що ж, все вірно. Треба бути скромнішим!

Смиренно приймати рішення нікому не відомих редакторів Вікіпедії, яким видніше хто заслуговує посилання, а кому і тимчасового сусідства поруч з великими українськими медія вистачить з головою! Дякую обом Медіям, 24 каналу, Нашому Києву і особливо Нашій Оболоні за солодкі моменти!

Читати:  Найкращі комедійні шоу та серіали. Частина 2

І чекаємо на десяту серію “Університету Чупарського”!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *