Що відомо про серіал “Містер і місіс Сміт” (2024)

Серіал засновано на однойменному фільмі 2005 року з Анджеліною Джолі та Бредом Піттом, але це не римейк, а переосмислення. Тобто, тут буде менше екшену та більше психології. Не зовсім те, чого я очікував від назви “Містер і місіс Сміт”, але подивимось, може й непогано вийде.

Головні ролі зіграли Дональд Гловер та Мая Ерскін. На Дональда Гловера я протягом кількох років дивився в чудовому комедійному серіалі “Спільнота”, де він грав аж ніяк не драматичну роль. Потім бачив його в невеличкій ролі в фільмі “Марсіанин” та в ролі самого Ландо Калріссіана в фільмі “Соло. Зоряні Війни. Історія” (2018). А ще був дуже дивний кліп на пісню “This Is America”, яку він випустив під своїм музичним псевдонімом Childish Gambino. А нагорода Гремі цьому кліпу за найкраще музичне відео 2018 року переконала, що Дональд Гловер дуже різностороння особистість, а не просто черговий актор. Не дивно, що він наважився взяти усталений шаблон “Містер і місіс Сміт” та зробити з нього щось зовсім нове.

Сам Дональд Гловер каже, що цей серіал або дуже сильно полюблять, або зненавидять. Легко уявляю, що частина людей не захоче відходити від канону та грузитись психологічними проблемами шпигунів з подвійним життям.

Цікаво, що спочатку в парі з Гловером повинна була грати Фібі Воллер-Брідж, яка минулого року шукала Реліквію Долі разом з Індіаною Джонсом. Акторка залишила проєкт через “творчі розбіжності” з Гловером, які напевно полягали в тому, що вона мала свою “неправильну” думку. Її замінила Має Ерскін, яку я ніде не бачив і нічого про її потенціал на цю роль сказати не можу.

Читати:  Що відомо про другий сезон серіалу "Поділ" (Severance)

Серед інших акторів можна побачити багато знайомих імен: Вагнер Моура (“Сіра людина“, голос Вовка в “Кіт у чоботях 2: Останнє бажання“), Джон Туртурро (серіал “Поділ” (коли там вже другий сезон …)), Александр Скашґорд (“Велика маленька брехня”, “Спадщина”), Урсула Корберо (“Паперовий будинок“, “Зліт“).

Прем’єра серіалу відбудеться на платформі Амазон 2 лютого 2024 року. Всього буде 8 епізодів тривалістю до години (як в драматичних серіалах?) кожний.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *