Перші відгуки на фільм “Дюна: Частина друга”

В інтернеті з’явилися перші відгуки критиків та глядачів, що подивилися фільм “Дюна: Частина друга” під час його лондонської прем’єри.

Режисером фільму є Деніс Вільнев.
Головні актори: Тімоті Шаламе (Пол Атрід), Ребекка Фергюсон (Леді Джессіка), Стеллан Скашгорд (Владімір Харконнен), Дейв Батиста (Звір Раббан), Леа Сейду (Марґо Фенрінґ), Крістофер Вокен (Шаддам IV), Флоренс П’ю (Ірулан), Остін Батлер (Фейд-Раута), Хав’єр Бардем (Стілґар), Зендея (Чані), Джош Бролін (Ґурні Галлек), Аня Тейлор-Джой (?).

Гріффін Шиллер: “#DunePartTwo — це не лише магнум опус Дениса; це визначна науково-фантастична епопея нашого покоління. Трагічна історія про сліпий фанатизм і корупцію. Неймовірний, душевний, захоплюючий майстер-клас естетики та настрою, який чудово повторює бурхливу подорож Пола. Залишив мене без слів!”

Дієґо Андалуз: “DUNEPartTwo — монументальне кінематографічне досягнення. Більше, ніж Частина I на оповідному, технічному та тематичному рівнях. Більш амбітним планам Вільнева сприяє надзвичайна, складна в моральному плані гра Тімоті Шаламе”.

Стівен Вайнтрауб: “Нікого не шокувало те, що мені дуже сподобалася #Dune2. Неймовірне кіно. Блискучий музичний супровід. Весь акторський склад був чудовий. Моє єдине зауваження полягало в тому, що я хотів би, щоб це тривало довше. Без жартів. Фільм триває 2 години 40 хвилин (?), і я б із задоволенням подивився ще годину.”

Кортні Говард: “DunePartTwo/ #Dune2 — вражаюча, захоплює дух і неймовірно хвилююча. Це прилив адреналіну до голови та серця, який витає у своїх видовищних екшн-сценах так само, як і співає у своїй вишуканій спогадливій тиші. Тімоті Шаламе та Зендея злилися в одне ціле. Остін Батлер абсолютно захоплюючий і спокусливо злий. Ще один переконливий виступ Дейва Батісти. Ребекка Фергюсон розриває екран, піднімаючись до командної влади. Флоренс П’ю зіграла найкращу роль в кар’єрі.”

Читати:  Жерар Депардьє знову в суді

Почитати про акторів фільму можна в цьому дописі: Актори фільму “Дюна 2”

Оцініть фільм "Дюна: Частина друга"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *