Новий фільм Нетфлікс “Зліт”(2024)

Додано 12 січня: Повну рецензію на фільм “Зліт” можна прочитати тут: Зліт / Lift

12 січня на платформі Нетфлікс повинен з’явитися новий комедійний бойовик “Зліт”. Продюсером і головною зіркою фільму став американський комік Кевін Гарт, якого я пам’ятаю з фільмів “Дуже страшне кіно 3” та “Дуже страшне кіно 4”, і це не особливо надихає.

За сюжетом фільму команда Гарта на замовлення спецслужб повинна викрасти золото на 500 мільйонів доларів з пасажирського літака прямо під час польоту. Але нам не треба буде весь час знаходитись разом з персонажами над швейцарськими Альпами – ще в “Злеті” буде вдосталь сонячної Венеції.

Режисером фільму став Гері Грей, який зняв “Форсаж 8”, і схоже, що “Зліт” буде не менш динамічним, але з більшою кількістю гумору.

Неочікувано побачив в ролях зірку “Паперового будинку” Урсулу Корберо. Щойно нам показали Педро Алонсо в однойменному серіалі “Берлін”, а тут вже на підході Токіо зі своїм власним пограбуванням. От тільки трейлер не сильно надихає в цьому плані – підозрюю, що від шаленої Токіо в новій ролі Урсули небагато залишиться. Але все одно цікаво подивитися на іспанську зірку в американському фільмі.

Ще в трейлері можна побачити тупуватого персонажа у виконанні Біллі Магнуссена. Спочатку я бачив його в дивних “Нічних іграх” та серіалі “Знайти коротуна”, а потім він доріс аж до блокбастерів і зіграв поганця в “Не час помирати”, який ледь не вбив Бонда. Джеймса Бонда. Подивимось, може цього разу і вийде щось путнє, але скоріше він в знову буде торгувати обличчям.

Отже, очікування від “Злету” у мене не високі, але я все одно буду його дивитись, оскільки там є Урсула Корберо й оскільки нам обіцяють комедійний бойовик. Хто його знає, можливо в цей жанр Нетфлікс вміє краще, ніж в трилери. Принаймні серіали “1670” і “Берлін” говорять на користь цієї гіпотези.

Читати:  "Індіана Джонс і 40 миль на велосипеді"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *