Четверта серія “Університету Чупарського”

Я зазвичай не роблю огляд окремих серій серіалів, описуючи свої враження від цілого сезону. Але з “Університетом Чупарського” інша ситуація. Це унікальний в своїй якості український продукт, який створюється на чистому ентузіазмі, хоча заслуговує на солідний бюджет від якоїсь крутої кінофірми. На сьогодні найбільша кількість переглядів (215 тис.) має перша серія, опублікована 5 місяців тому. Для продукції такого рівня це явно недостатньо, тому дуже важливо розповісти про “Університет Чупарського” якомога раніше і якомога більшій кількості людей. Мій огляд серіалу був написаний на підставі перших двох серій і тепер з кожною новою серією доводиться звіряти свої враження, щоб пересвідчитись, що я все правильно зрозумів із самого початку і рецензію не треба переписувати.

Четверта серія підтримала рівень попередніх трьох серій. Із серіалами завжди є побоювання, що в певний момент якість провалиться і замість “вау” буде тільки “ок”. “Університет” поки що такого не допускає. Знову було смішно і весело, навіть попри горрорну назву епізоду “Жах у стінах Чупарського”. Жарти дотепні, влучні, їх багато і, найголовніше, вони не експлуатують успіх попередніх серій. До вже відомих персонажів додалась ціла група нових, братів Андрія, найкращого друга головного героя. Їхня поява – це взагалі шикарна знахідка. Вони і самі дуже кумедні, а їхня поведінка дозволяє урізноманітнити сюжет ще більш несподіваними лініями, ніж раніше. Не знаю, чи заслуговують вони на окремий серіал, але не сумніваюсь, що ми ще не раз їх побачимо в “Університеті Чупарського”.

P.S. Я надалі не можу спокійно сприймати той факт, що в серіалі з’являється Євген Малуха – голос “Альфа”, яким вся країна захоплювалась в 90-х роках. А коли розповідаєш про участь Малухи більш дорослому поколінню, то це миттєво додає серіалу 100 очок солідності.

Читати:  Що відомо про другий сезон серіалу "Берлін"?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *