Цікаві досліди про Amnesty International

Скандал з Amnesty International ми сприйняли як щось виняткове, як провину голови організації Агнес Скаламар. Мовляв погана тітка, куплена Росією волею долі опинилася на чолі поважної організації і ми мусимо її звідти скинути. Тоді наступить мир у всьому світі і ЗСУ переможе загарбників.

Нажаль, реальність, як це часто буває, виявилася ще гіршою. В Твітері можна знайти профілі інших співробітників Amnesty International і переконатися, що замість Агнес можуть прийти ще більш кровожерливі створіння.

 Syksy Räsänen є членом правлінняі фінського відділу організації. Якщо вам вдасться продертися скрізь безліч антиізраільських постів, обурених агресивним самозахистом Ізраїля проти терористів, які не хочуть щоб Ізраїль в принципі існував, то ви зможете побачити інформацію про те, що ЗСУ обстрілюють українських цивільних касетними бомбами. Непоганий початок, правда?

 

@SyksyRasanen 5 серп.

Мова оригіналу – фінська, 

У всякому разі, Amnesty занижує факти порушення прав людини українськими військовими. Наприклад, @hrw згадав новину про те, що українці обстріляли українські цивільні цілі касетними бомбами,  @amnesty – ні.

 

Далі більше, дізнаємося, що в Україні в 2014-22 роках точилася громадянська війна.

 

@SyksyRasanen 6 серп.

Мова оригіналу – фінська

У 2014-22 роках на сході України точилася громадянська війна. Росія (і меншою мірою інші іноземні держави) брали участь у війні та підтримували її сторони.

 

Після такого питань до організації Amnesty International бути не може. 

 

Це люди, що живуть в уявленому світі, боряться з вітряками, наражають на небезпеку себе і інших людей і вважать, що роблять добру справу. Я не вірю, що їм платить Путін. Тобто, він може їм і платить, але займаються вони цим від щирого серця. 

Читати:  Фільм "Мирний-21" на екранах 22 лютого

 

Бо добвонуті.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *