Проблема філателізму в Україні

Мене давно хвилює проблема філателізму в Україні. Раніше ніяких марок не було і люди жили добре. А потім пішло поїхало… 

Марки одиночні і в блоках, звичайні і ювілейні. Жодна видатна подія не залишається без уваги цих маргіналів, зацікавлених в розповсюдженні шкідливої ідеології філателізму. Люди бездумно збирають нові марки, вилаштовуються в довжелезні черги, не замислюючись над наслідками.

Та купівля марок – це ще півбіди. Якби їх не було помітно, то нормальні люди могли б просто ігнорувати філателістів. Та куди ж там! 

Марки, не соромлячись, лижуть язиком прямо на пошті, де повно інших людей і де можуть бути діти! Люди, що не користуються марками, ніколи такого не роблять! А що як дитина побачить, зацікавиться і теж вирішить стати філателістом? Почне потайки від батьків витрачати кишенькові гроші на марки і лизати їх вдома під ковдрою?! Ви про це подумали??!!

Найгірше, що держава не тільки не засуджує, а ще й активно сприяє розповсюдженню філателізму. Заохочує створення філателістичних (фу, слово-то яке) базарчиків, кіл і навіть дозволяє їм орендувати приміщення для групових зустрічей. Куди нерідко приходять діти. Уявляєте чому вони там можуть навчитися! Після цих зустрічей філателісти годинами дивляться в свої альбоми з марками, перекладають їх з місця на місце, як під кайфом, і зовсім не цікавляться проблемою народа, якого стає все менше і менше! Замість того, щоб ростити дітей, вони ростять колекції марок, не гидуючи навіть екзотичними закордонними екземплярами.

Не оминає ця секта своїм оком і інтернет. В мережі досхочу інформації про марки, способи їх колекціонування та навіть таких паскудних статейок, як “що потрібно знати філателісту-початківцю”! Тобто хтось десь краєм уха почув про марки і тут йому брошурку під носа, сайтик яскравий. І людина сама не помічає, як починає вірити в ту брехню, що розповсюджує філателістична секта. Були випадки, коли через цю неприродну тягу до марок діти залишали сім’ї, а чоловіки йшли від дружин, руйнуючі здорові родини.

Читати:  Бездумні - Джеррі Сайнфелд

Популярні соц-мережи переповнені адептами філателізму, які не тільки агресивно розповсюджують свою ідеологію, а ще й групами атакують порядних людей, тільки-но ті спробують пронести голос розуму в страшні мережива з мороку і непотрібу. Іноді на бік філателістів стають навіть нефілателісти. Це справжній скандал! Він тільки доводить силу бісівської ідеології філателізму, перед якою треба тримати дуже міцну оборону, якщо ми самі не хочемо зникнути. Бо в цій війні або ми їх, або вони нас. Третій зайвий!

Закликаю кожного зробити свій внесок в священну боротьбу із філателізмом! 

Давно пора покласти цьому край і остаточно вирішити питання філателізму в Україні!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *