Відгуки на фільм “Дедпул і Росомаха” (2024)

Відгуки на фільм “Дедпул і Росомаха” (англ. “Deadpool & Wolverine”) показують, що критики мають дуже різні погляди на цю нову супергеройську стрічку.

За даними сайту Rotten Tomatoes 78% професійних оглядачів позитивно оцінило фільм “Дедпул і Росомаха”. Водночас багато хто підкреслює вагомі недоліки фільму, з чого можна було б зробити висновок, що фільм не такий вже й добрий. Проте аж 96% глядачам фільм сподобався. Отже, недоліки недоліками, а дивитися все одно треба.

Можливо вам також буде цікаво згадати, в яких фільмах раніше з’являлися Дедпул і Росомаха. В такому разі запрошую до цього допису: Дедпул і Росомаха – всі фільми (інфографіка)

Наприклад, Венлей Ма з The Nightly (AU) вважає, що фільм, попри свою надмірність і відсутність глибоких емоцій, дарує багато веселощів завдяки гумору Дедпула. Ма каже, що хоча фільм може виглядати по-дитячому, він все ж смішний. Натомість Річард Лоусон з Vanity Fair стверджує, що передусім фільм “Дедпул і Росомаха” грає на ностальгії за улюбленими персонажами, але в основному він просто заповнює проміжок між іншими проектами.

Денис Федорук з ITC.UA у своїй рецензії пише, що фільм є легковажним і розважальним, але не просуває глобальний сюжет всесвіту Марвел. Це робить його менш значущим. На противагу цьому, Пітер Треверс з ABC News зазначає, що фільм, хоча і не є шедевром, все ж є типовим представником з полки Марвел. Вибір спецефектів не вражає, але Рейнольдс і Джекман намагаються розсмішити глядачів, і їм це вдається.

Відгук Кайл Сміт з Wall Street Journal переконує, що фільм “Дедпул і Росомаха” є одним з небагатьох фільмів Marvel останніх років, який все ще приємно дивує. Хоча фільм може бути трохи переобтяженим, він все ж гарантує задоволення для фанатів. Адам Кемпенаар з Filmspotting вважає, що фільм намагається викликати ностальгію за знайомими героями, хоча тут ця спроба не завжди успішна.

Читати:  Все про фільм "Боб Марлі: Одне кохання"

Сара Мішель Феттерс з MovieFreak.com у своєму відгуку каже, що Рейнольдс вже виснажив свою креативність у попередніх фільмах, і ця частина виглядає як повторення старих жартів. Так само засмучений і Роббі Коллін з Daily Telegraph (UK) – він підкреслює, що фільм не зовсім виправдовує очікування і виглядає фрагментарно.

Венді Іде з Observer (UK) переконує, що хоча фільм може бути дратівливим, але він часто дуже смішний. Також, на її думку, стрічка використовує набридливі меми і жартівливі коміксові моменти. В подібному ключі Карін Джеймс з BBC.com відзначає, що фільм може бути посереднім, але він напевно принесе прибуток і дозволить героям залишитися популярними ще довго.

Нарешті, оптиміст Нік Шейгер з The Daily Beast вважає, що фільм сподобається тим, хто любить стиль Дедпула і знає Марвелівську кінематографію. Він вірить, що для них це буде справжнім святом.

Таким чином, “Дедпул і Росомаха” отримав змішані відгуки. Деякі критики вважають його веселим і розважальним, інші – повторювальним і менш значущим для сюжету Марвел.

На мою думку, фільм “Дедпул і Росомаха” – високобюджетний відстій з елементами чорного гумору. Це традиційне супергеройське кіно з популярними персонажами. Автори фільму витратили великі гроші на гучні акторські імена та вражаючі спецефекти, традиційно зекономивши на нормальному сценарії та режисурі. Дивитися можна, якщо дуже хочеться, але краще подивитися нарізку найкращих моментів, а не марнувати дві години свого цінного часу.

Якщо ви хочете дізнатися більше про акторів фільму “Дедпул і Росомаха” то вам сюди: Актори фільму “Дедпул і Росомаха” (2024)

Оцініть фільм “Дедпул і Росомаха”

1 коментар до “Відгуки на фільм “Дедпул і Росомаха” (2024)”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *