Все про фільм “Боб Марлі: Одне кохання”

Сюжет

Історія життя і смерті легендарного регі-музиканта Боба Марлі від його перших виступів в Ямайці, втечі до Лондону, гастролях по Африці та тріумфального повернення додому зі смертельною хворобою.

Актори

Кінґслі Бен-Адір (Боб Марлі) – 37 років, Великобританія. Грав в серіалах “ОА”, “Гострі картузи” та фільмі “Барбі“.

Лашана Лінч (Рита Марлі) – 36 років, Великобританія. Грала в фільмах “007: Не час помирати”, “Капітан Марвел” та “Марвели”.

Джеймс Нортон (Кріс Блеквелл) – 38 років, Великобританія. Грав у фільмі “Маленькі жінки” та серіалі “Чорне дзеркало”.

Тосін Кол (Тайрон Доні) – 31 рік, США. Грав у серіалі “Доктор Хто”.

Рейтинг

На сайті IMBd фільм “Боб Марлі: Одне кохання” має рейтинг 6.6 з 10 при 8.5 тисячах голосів.
На сайті Rotten Tomatoes фільм отримав 42% позитивних відгуків від 167 критиків і 92% від 2500+ глядачів (!).

За перші 10 днів прокату фільм зібрав 101 мільйон доларів. Щоправда, його бюджет склав 70 мільйонів, тобто “Бобу” ще треба попрацювати, щоб зібрати необхідну для відбиття коштів на зйомку та рекламу вдвічі більшу від бюджету суму. Але, я вірю, що йому це вдасться.

Відгуки

Двайт Браун: “[Це] гідне доповнення до документів, серіалів і книг, які продовжуватимуть досліджувати різні боки суперзірки регі. Можливо, це не найкраща розповідь про Марлі, але цей проект шанобливо зберігає пам’ять про нього та його місію.”

Крісті Лемайр: “Попри всю чудову музику в цьому фільмі, я не думаю, що ви справді отримаєте змогу відчути творчий процес [Боба Марлі].”

Ганна Джіорджіс: “Його музика та ідеї — і всі люди, які допомогли ввести їх у цей розколотий світ — заслуговують на краще.”

Читати:  Відгук на перший епізод серіалу "Містер і місіс Сміт"

Ніл Поллак: “Цей фільм не є чудовим, але він ок. Коли у вас є постійна аудиторія, готова пробачити безліч кінематографічних гріхів, вона буде насолоджуватись кожною дрібницею в фільмі.”

Армонд Вайт: “(Режисер) Грін і (актор) Бен-Адір здебільшого створюють поверховий образ музиканта для просування сьогоднішнього легковажного уявлення про героїзм знаменитостей.”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *