Відгуки на фільм “Вбивця демонів: До навчання Хашіра”

Новий фільм із всесвіту аніме “Вбивця демонів” поки що збирає дуже схвальні відгуки. Щоправда, кількість відгукнувшися ще не дуже велика і в майбутньому можна очікувати змін.

Фільм є компіляцією, яка зокрема містить останній епізод третього сезону, який всі вже мали змогу побачити, і перший епізод нового четвертого сезону, що вийде пізніше в цьому році.

Майкл Томас: “Поки ми готуємось до 4 сезону “Вбивці демонів”, фільм “До навчання Хашіра” є чудовим способом швидко згадати, що відбувається в цій історії.”

Кірстен Кері: “Для новачків серії це точно не найкраща відправна точка. Але фанатам цього аніме напевно варто подивитися таку приголомшливу анімацію на великому екрані.”

Емма Стефанскі: “Чи справді варто переглядати переформатовану версію сюжету, який ви вже бачили, лише щоб отримати змогу подивитись нові кадри, які ви також переглянете через кілька місяців?”

Шерін Ніколь: “Динамічне мистецтво, наповнене кров’ю, сльозами та нерішучістю, і саме людяність, гумор і суворість роблять цей серіал таким хорошим.”

Даґлас Девідсон: “Це реклама, тизер і блискучий маркетинговий хід, оскільки шанувальники серіалу отримують можливість перенести свої враження від домашнього перегляду в атмосферу, яка робить грандіозні битви ще грандіознішими.”

Оцініть фільм "Вбивця демонів: До навчання Хашіра"
Читати:  Серіал "Вгамуй свій ентузіазм". Епізод "Мішок для колостоми". Огляд

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *