Відгуки на фільм “Уроки толерантності”

Сюжет

Стереотипна українська родина намагається подивитись на світ очима інших, щоб заробити грошенят.

Актори

Олена Узлюк, Олександр Піскунов, Олександр Ярема, Кароліна Мруга, Акмал Гурєзов, Борис Георгієвський, Ніна Набока.

Відгуки

Микита Казимиров: “«Уроки толерантності» називають першим ігровим українським фільмом про ЛГБТ. І це вже досягнення, що Україна може дозволити показувати подібні історії на великих екранах. «Уроки толерантності» працюють як гарне нагадування, що ми маємо бути добрішими один для одного.”

Катерина Сліпченко: “… нетерпимість та гомофобія – риси, притаманні нашому зовнішньому ворогу. Так що подивитись на себе як у дзеркало за допомогою фільму важливо. А враховуючи те, як його зроблено, ще й приємно.”

Анастасія Лях: “… якби голлівудські мувімейкери схотіли зняти комедію про квір-просвітництво представників типового трампівського електорату десь у техаській глушині, вона виглядала б доволі схоже”

ІНФОРМАТОР: “Цей фільм навряд замінить курс про толерантність, але, можливо, когось із ще не надто свідомих гядачів, змусить вкуситися за язик при зустрічі з представниками ЛГБТ”.

Руслан Кухарчук: “Знімати стрічки для розбещення молоді і підлітків за бюджетні кошти – найбрудніша справа, яку можна зробити у цей складний для України час”.

Дмитро Десятерик: “(Режисер) Непиталюк заперечує, що знімав ЛГБТ-кіно, але, по факту, його можна поздоровити саме з цим: він став автором першого українського повнометражного ігрового фільму на ЛГБТ-тематику, і, що важливіше, фільму вдалого — дійсно дотепної сатиричної комедії.”

Оцініть фільм "Уроки толерантності"
Читати:  Актори фільму "Снігова спільнота"

2 коментарі до “Відгуки на фільм “Уроки толерантності””

  1. Уроки толерантності

    Чому не знімати фільми українською гарною мовою? Відомо що багато хто розмовляє суржиком, але невже його треба нести в маси та поширювати? та ще з гидотними кацапським лайками Псує все враження

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *