Відгуки на фільм “Прокляття Беґхед”

Новий фільм жахів “Прокляття Беґхед” або просто “Беґхед”, як він називається в оригіналі, поки що не вразив критиків, лише 20% яких схвально відгукнулися про нього за статистикою Rottentomatoes.

До речі, “Беґхед” дослівно означає “голова-торба” або “торбова голова”. Цікаво, як добре підійшло б таке прізвисько Більбо Беґґінсу? А може краще Фродо? Фродо Беґхед – торбу на плечі, голову в торбу і вперед в гості до Саурона – чим не “голова-торба”! До того ж судячи з відгуків, пригоди Фродо викликали навіть більший жах, ніж створений з єдиною метою лякати фільм “Беґхед”.

Венді Айд: “Надто непослідовний, щоб лякати, надто надмірно заплутаний, щоб сюжет мав якийсь сенс.”

Емма Вольф: “Як тільки ви зрозуміли, в чому прикол, вам залишається тільки механічно слідкувати за подіями.”

Кевін Махер: “Акторська гра жахлива, діалоги ще гірші, а ідея фільму вражає своєю зарозумілістю.”

Пітер Грей: “І хоча фільм легко критикувати за те, що фільм не повністю втілив початковий задум, але він тримається на своїх сильних сторонах: емоційному підтексті і феміністичному погляді.”

Себастьян Завала Кан: “Гра головних акторів надає оповіді достовірності, страшні моменти змусять вас підстрибувати на місці, і хоча ідея не є найоригінальнішою, принаймні це не схоже на примітивну КОПІЮ.”

Джим Шембрі: “Втомлений, шаблонний і монументально нестрашний… він як один із тих фільмів, які раптово з’являться на полиці нових випусків у вашому відеомагазині… На жаль, “Беґхед” не просто жахливий, він, здається, не звертає уваги на багату традицію британського горору.”

Оцініть фільм "Прокляття Беґхед"
Читати:  Українець Мстислав Чернов запрошений до лав оскарної Академії

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *