Відгуки на фільм “Мій двійник-робот”

Сюжет: у світі, де можна купити собі робота-двійника, двоє циніків – ловелас Чарльз та полювальниця за грошима заможних чоловіків Елейн – вчаться людяності у своїх андроїдних копій.

Задум цікавий, як для високотехнологічної романтичної комедії, але реалізація схоже підвела. Лише 18% схвалення від критиків та 39% – від глядачів.

Стівен Ромеї: “Є деякі безглузді моменти та моралізаторство про цінність бути людиною, але в іншому це приємна розвага.”

Джефрі Андерсон: “Є певна іронія в тому, що автори фільму використали передову технологію, щоб створити примітивний, тупий і образливий фільм, непридатний ані для людей, ані для дроїдів.”

Лайза Ністром: “Тут немає по-справжньому смішних моментів, немає емоційно зворушливої розв’язки, є лише легка, добродушна прогулянка, про яку можна сміливо забути, коли все закінчиться.”

Алекс Мейді: “Фільм, ймовірно, не принесе великих касових зборів, але міг би зібрати багато переглядів на стрімінґовій платформі.”

Джон Серба: “Фільм хоче бути яскраво-розумною сатирою, яка поєднує гострі політичні коментарі із м’якою романтикою, але він надто безглуздий й лінивий, щоб довести справу до кінця.”

Оцініть фільм "Мій двійник-робот"
Читати:  HBO під тиском передумало брати прихильника путіна до "Білого лотосу"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *