Відгуки на фільм “Люблю тебе ненавидіти” (Anyone But You)

Нова романтична комедія із зіркою першого сезону “Білого лотоса“, який помре після свого другого сезону, якщо HBO не отямиться і не прибере путініста Мілоша Біковіча з акторського складу третього сезону. Вищезгадана зірка Сідні Свіні тут буде крутити роман із зіркою томкрузівського блокбастеру “Топ Ґан: Меверік” Ґленом Павеллом.

Детальніше про акторів фільму в цьому дописі: Актори фільму “Люблю тебе ненавидіти”

Головним показником успіху фільму “Люблю тебе ненавидіти” є 100 мільйонів доларів касових зборів при кошторисі 25 мільйонів, але думка критиків та користувачів інтернету теж важлива, бо легкодоступна для всіх.

На сайті IMBd фільм “Люблю тебе ненавидіти” має рейтинг 6.6 з 10 при 12 тисячах голосів.
На сайті Rotten Tomatoes отримав 51% позитивних відгуків від 85 критиків та 87% позитивних реакцій від більше ніж 1000 глядачів.

Абішек Шрівастава: “Сідні Свіні та Ґлен Пауелл, безумовно, привнесли першокласну гру у свої ролі, але не забуваймо, що вони отримали досить середній сценарій.”

Луїза Мур: “Цей ромком використовує всі існуючі шаблони та є дуже передбачуваним, але є кілька проблисків оригінальності та привабливий акторський склад, які роблять його дуже приємним для шанувальників жанру.”

Браян Вінер: “Діалоги лаконічні, фарс несмішний, динаміка стосунків неправдоподібна. З іншого боку, він служить ідеальною демонстрацією привабливої мускулатури та чудової стоматології.”

Максанс Вінсент: “”Люблю тебе ненавидіти” — надзвичайно весела й щира романтична комедія з двома приголомшливими акторами.”

Пол МакГайр Граймс: “”Люблю тебе ненавидіти” використовує всі існуючі шаблони романтичних комедій з чарівними головними ролями, класичним сценарієм і оптимістичним саундтреком. Це розважальна метушня, яка точно знає фільмом якого типу вона хоче бути.”

Оцініть фільм "Люблю тебе ненавидіти"
Читати:  Серіал "Брати Сунь". Відгук на перший епізод

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *