Відгуки на фільм “Фаворитка Міллера”

На сайті IMBd фільм “Прісцилла” має рейтинг 5.5 з 10 при 1,4 тисячі голосів.
На сайті Rotten Tomatoes отримав 31% позитивних відгуків від 55 критиків та 42% позитивних реакцій від більше ніж 50 глядачів.

Загальний висновок критиків: “Попри пару талановитих акторів та центральну ідею, як має певний зв’язок з реальністю, поверхнева історія “Фаворитки Міллера” не виглядає ані правдивою, ані щирою”.

Алонсо Дуралде: “Мій список найгірших фільмів 2024 року починається тут”.

Сергіо Бурстейн: “Не можна заперечити, що фільм добре знято і що Ортега, як і Фрімен, виконують свої ролі майже ідеально, що для багатьох глядачів буде більш ніж достатньо”.

Чарльз Брамеско: “Від однієї сцени до наступної глядачеві може бути важко зрозуміти, чи це просто дурний фільм, чи кумедний зразок напівдотепного кіно або може жорстка самопародія.”

Сара Мішель Феттерс: “”Фаворитка Міллера” справді порається із завданням продемонструвати талант зіркової Ортеги. Але на пост-#MeToo історію… драматичний трилер Бартлетта, на жаль, не тягне”.

Колмен Спайлд: “Фільм вражає усіма знайомими ритмами, але йде на кілька кроків далі, значно ускладнюючи сюжет. Це значною мірою сприяє відродженню застарілого жанру.”

Оцініть фільм "Фаворитка Міллера"
Читати:  Новий епізод "Університету Чупарського" - "Ті що біжать по лезу"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *