Відгуки на фільм “Бідолашні створіння” (Poor things)

Новий фільм з Еммою Стоун, Віллемом Дефо та Марком Руффало “Бідолашні створіння” тільки очікує виходу в місцевий прокат, натомість критики вже встигли його побачити на Венеціанському фестивалі в вересні минулого року і ми можемо подивитись на їхні відгуки. Поки що у мене складається враження, що “Бідолашні створіння” можуть бути одним з найцікавіших фільмів останніх років – відгуки на фільм дуже хвалебні, а нещодавня поява Емми Стоун в шоу “Суботнього вечора в прямому ефірі” залишила мене в повному захваті, вона шикарно грає і зараз знаходиться в чудовій формі. Треба дивитись.

Рейтинг у фільму теж поки що дуже високий:
– на сайті Rotten tomatoes “Бідолашні створіння” отримали 93% позитивних відгуків від критиків та 82% від глядачів.
– на сайті IMDb.com “Бідолашні створіння” мають високий рейтинг 8.5 при 21 тисячі голосів.

Вибрані відгуки критиків:

Макс Вайсс: “Загалом, “Бідолашні” — це весела, часом чарівна розвага з парою справді чудових головних ролей. Я тільки хотіла б, щоб сюжет розвинувся трохи далі. Дивлячись цей фільм, я відчула себе трохи схожою на Беллу — заінтригована, потішна, але готова перейти до наступної пригоди.”

Серджіо Бурстейн: “Чудово знятий фільм, який розкручується у своєрідному паралельному всесвіті, попри те, що події нібито відбуваються в Європі 19-го століття.”

Кріс Гьюітт: “Жоден актор у 2023 році не віддався своїй ролі більше, ніж Емма Стоун у фільмі “Бідолашні”.”

Девід Секстон: “Це бравурна театральна гра Емми Стоун, повністю віддана, без сліду марнославства. Щоразу, коли ми її бачимо, вона потроху прогресує, доки нарешті не отримує повний контроль над собою, не стає гнучкою та чіткою.”

Джон Пол Кінг: “Отримавши завдання показати зміну персонажа від безмовної простоти до словесної витонченості, зупиняючись у всіх проміжних точках, Стоун зображує трансформацію свого персонажа із точністю олімпійця.”

Читати:  Новий епізод "Університету Чупарського" - "Ті що біжать по лезу"

Венлей Ма: “”Бідолашні створіння” — це безстрашний фільм, а світ завдяки йому став кращим.”

1 коментар до “Відгуки на фільм “Бідолашні створіння” (Poor things)”

  1. Я можу сказати ,що це дійсно шедевральний стрічка. В мене вперше через секунду після закінчення , було бажання передивитись відразу все заново . оцінити деталі , неймовірні реквізити та вбрання. Гра акторів неперевершена . Як на мене 1000000 з 10

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *