Що відомо про Сідні Свіні – зірку фільму “Люблю тебе ненавидіти”

Сідні Свіні є 26-літньою американською акторкою, яка з 12 років працює в кіноіндустрії, але тільки в останні роки отримала широке визнання завдяки ролям в серіалах “Ейфорія” (2019), “Білий лотос” (2021) та фільму “Реаліті” (2023). Її головна роль в парі з Ґленом Пауеллом в романтичній комедії “Люблю тебе ненавидіти” формалізує її статус голлівудської зірки великих екранів.

Хоча, на перший погляд, Сідні Свіні може похвалитись успішним життям, якому заздрять мільйони людей по всьому світі, цей успіх їй дався дуже нелегко. Минулорічні інтерв’ю акторки подкасту The Hollywood Reporter та програмам виявили декілька дуже неприємних речей, з якими їй доводилося боротись, щоб досягти нинішнього успіху.

Фінансові проблеми. Щоб Сідні мала можливість зніматись в кіно її батьки продали будинок в штаті Вашингтон і переїхали до дешевого мотелю в Лос-Анджелесі. Після кризи 2008 року батько втратив свою фармацевтичну фірму, а трохи пізніше розлучився з матір’ю майбутньої зірки. Через нестачу грошей Сідні бралася за будь-яку працю, в тому числі зйомки в рекламі, оскільки сама акторська праця не дозволила б залишитися в Лос-Анджелесі. Минулорічні страйки сценаристів та акторів тільки підтвердили слова Сідні про неадекватно низькі заробки молодих і не дуже акторів.

Психологічні проблеми. Через необхідність постійно крутитись, щоб заробляти необхідні для розвитку кар’єри гроші, молода зірка страждала на напади паніки та втрату сну. Не могла зупинитись, оскільки треба було працювати на максимумі сил, поки продюсери готові за це платити, і ніколи не відомо чи не закінчиться ця казка через якусь несподівану примху долі.

Непотизм. Сідні є прикладом того, що в Голлівуді можна досягти вершини не маючи зв’язків, але вона також є свідком того, як важко для цього треба працювати і скільки штучних перепон у вигляді блатних синків та доньок долати: “Коли я почала працювати в цій галузі, я навіть не уявляла, скільки людей отримують користь від зв’язків. Сьогодні я бачу, що деякі люди просто отримали те, на що мені довелося тяжко працювати 10 років.”

Читати:  Про що фільм "Ілюзія безпеки" та що означає його кінцівка

Режисерська упередженість. За ролі в серіалах “Ейфорія” та “Білий лотос” Сідні Свіні номінували на Еммі, але за кожну з цих ролей їй довелось боротися з тарганами в головах нібито не дурних людей. Режисерка кастингу “Ейфорії” вже по фото винесла вирок, що Сідні не пасує до жодної ролі. На щастя акторка мала доступ до сценарію і тому змогла записати пробне відео, яке (о диво!) переконало режисерку в її профпридатності. Далі була шикарне виконання ролі недалекої дівчини, яка закохувалася в кожного хлопця, якого бачила. Настільки шикарне, що творець “Білого Лотосу” Майк Вайт був переконаний, що Сідні вміє грати тільки таких дівчат і, відповідно, їй не місце в високоінтелектуальному творінні Вайта. Ті ж самі граблі, ті ж саме вирішення – пробне відео переконує запросити Сідні на зйомки, де вона в черговий раз приголомшує своєю грою, попри зовсім інший типаж її героїні – розбалуваної і цинічної студентки з багатої родини.

Глядацька упередженість. Після ролі Кессі в “Ейфорії”, коли та стала жертвою порнопомсти з витоком приватних фото в інтернет, з’явилося безліч коментарів, в яких тепер вже саму акторку звинувачували в легкодоступності і розпусті. Мовляв, так само як Кессі акторка пробиває собі шлях на гору через численні голлівудські ліжка, і жодні спростування не змогли переконати, що це не так. А родинне святкове фото, на якому один з родичів виявився прихильником Трампа, для деяких недоумкуватих фанатів стало незаперечним доказом того, що і сама Сідні є трампістскою. І це при тому, що минулого року вона зіграла головну героїню у фільмі “Реаліті”, яка викриває втручання росії в президентські вибори в США у 2016 році на користь Трампа.

Читати:  Все про фільм "Ілюзія безпеки". Рецензія, актори, сюжет, продовження.

Сподіваюсь, що попри всі ці перешкоди Сідні Свіні вдасться здобути такий статус, який дозволить їй самій вибирати ролі гідні її таланту, а ми відповідно отримаємо можливість насолоджуватись її грою в більш серйозних фільмах ніж “Люблю тебе ненавидіти”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *