Що відомо про другий сезон серіалу “Поділ” (Severance)

Перший сезон серіалу “Поділ” закінчився відкритим фіналом. Хоча найцікавіше на мою думку ми вже побачили (сам поділ та все з ним пов’язане), історія, схоже, тільки починається. А якщо другий сезон збере не меншу глядацьку аудиторію, ніж перший, то для нас охоче вигадають ще трохи пригод в антиутопійному світі, створеному корпорацією Люмон. Але коли ж ми зможемо побачити другий сезон? Новини не дуже втішні.

Поки що відомо, що другий сезон буде і що його знімання розпочалося минулої осені. Орієнтовне закінчення знімання — травень 2023 року. Додаємо до цього кілька місяців постпродакшену й отримуємо кінець 2023 – початок 2024 року. Тобто, чекати ще біля року. Продюсер серіалу та відомий актор Бен Стіллер згадував, що створення першого сезону зайняло два роки, і мабуть, такою ж буде різниця між першим і другим сезонами. Щиро кажучи, це доволі дивно. Весь серіал — це фактично одна довга вистава з мінімумом подій і майже без спецефектів. Величезну кількість часу нам показують одноманітні події і образи під атмосферну музику. Вийшло у них чудово, але на що там два роки? Гублюся в здогадках.

Ще нам пообіцяли цілих вісьмох нових персонажів і збереження усіх головних героїв з першого сезону. Зокрема в серіалі з’явиться Ґвендолін Крісті, відома з “Гри престолів”, “Пісочного чоловіка” та “Венздей”, а також Боб Балабан, що зіграв батька Фібі Буфе в серіалі “Друзі”. Ходять навіть плітки про появу Барака Обами в камео — було б цікаво побачити президента США в серіалі.

Керівник проєкту Ден Еріксон в інтерв’ю Variety.com розповів, що в другому сезоні продовжиться дослідження “поділу” і його вплив на життя людей. Буде ще більше подробиць про світ внутрішній і світ зовнішній, а також про конфлікт між ними. А в якості бонусу, додав, що прикол з козенятами буде пояснений, і що вони там не випадково.

Читати:  Відгук на серіал "Шини" (2024)

Окрім цих крихт, невідомо практично нічого конкретного про другий сезон “Поділу”. Хоча на недавньому заході, присвяченому iPhone 14, фірма Apple показала коротенький ролик, в якому Геллі (або її мерехтливе зображення) стоїть перед потягом метро. Не знаю, яку інформацію можна отримати з цих кадрів, окрім того, що у світі “Поділу” є метро. Це може бути дивним для історії, яка відбувається в приміській зоні, де жодного метро немає, але зробити будь-які висновки про сюжет абсолютно неможливо. І взагалі не факт, що це були кадри із другого сезону, а не обманка для нетерплячих глядачів.

Ви чекаєте на другий сезон серіалу "Поділ"?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *