Серіал “Брати Сунь”. Відгук на другий епізод

Враження

Після першого епізоду краще не стало. Поки що все те ж саме, що і раніше – неспішна і дуже серйозна кримінальна драма з великою кількістю абсурдного чорного гумору, з якого ніхто не сміється. Нападники в костюмах динозаврів, які смішно махають лапками і косплеять “Парк Юрського періоду”. Це повинно бути смішним чи навпаки ми повинні були замислитись над тлінністю буття? Я так і не зрозумів.

Для чорногуморної комедії “Брати Сунь” надто драматичні, а для кримінальної драми – надто абсурдні. Важко зрозуміти великий задум авторів серіалу.

В плані сюжету все очікувано і не дуже цікаво. Брюс маленькими крочками перетворюється із дорослого кендюха на дорослого сильного і незалежного чоловіка, роблячи кумедні рухи всіма частинами тіла. Чарльз грає голову родини, на якому величезним тягарем висить відповідальність за все в цьому світі, а посмішку на його обличчі може викликати тільки смачна їжа. Мати продовжує зображувати сувору китайську матір, яка краще за всіх знає що кому треба знати і робити. Всі вони очевидно між собою конфліктують, без цього не було б про що знімати серіал. Ніяких сценарних одкровень та видатної акторської гри я тут не бачив. Все дуже посередненько.

Єдиний суттєвий новий персонаж – помічниця прокурора. Амбітна і незалежна жінка, яка потрібна для створення романтичної лінії між нею та Чарльзом. Тобто до серіалу, який поки що не вирішив ким саме він хоче бути – кримінальним трилером чи комедією – додають романтику. Як би ці лебідь, рак та щука не розірвали його на шматки.

Читати:  Депортація українських біженців до СРСР після Другої світової війни

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *