Про що серіал “Брати Сунь”. Перший епізод

Сюжет (зі спойлерами)

Чарльз Сунь, син тайванського гангстера, мирно готує вечерю, а невідомі бандити намагаються його вбити. Але вбивати Чарльз вміє, як ніхто інший, за що отримує негайну догану від батька – мовляв, син не може вчасно стриматись. Турбуючись про сина, той з’являється у нього у квартирі й дивується, що нападників було всього троє. Але все стає на свої місця, коли невідомий снайпер влучає батьку в живіт – напад на Чарльза був лише приманкою.

Батько впадає в кому, Чарльз планує помсту голові іншого клану Сплячому Чену, який на думку Чарльза стоїть за всім цим, хоча у нього немає жодних доказів. Але радник наполягає на тому, щоб Чарльз в першу чергу подбав про безпеку своєї мати, яка живе в Лос-Анджелесі, і не влаштовував безпідставно громадянську війну.

Приїхавши до США, Чарльз отримує нову порцію бандитів в будинку матері, і так само порається з нею. Але мати не цінує вправності сина та вимагає, щоб той за собою прибрав – всю цю кров та безлад. Чарльз уникає відповіді та прямує на пошуки Брюса – свого брата, який живе разом з матір’ю і ні про що не підозрює.

У Брюса найнудніша праця у світі – таксує в Ліфті. А ще він вчиться в коледжі, але не може зарахувати сесію, оскільки не заплатив 5 тисяч доларів за семестр. Мати йому дала ці гроші, але Брюс все спустив на страшне – акторські курси – і боїться зізнатися в цьому. Тому він прямує до свого друга ТК Лі, який пояснює, що 5 тисяч йому ніхто не дасть, але він може їх заробити продаючи наркотики. Брюс людина чесна і майже свята, наркоділер з нього як з Чарльза студент коледжу, але місцева банда все ж бере його на роль наркоділера під чесне слово і чисте сумління.

Читати:  Де дивитися фільми українською мовою

Брюс намагається продати наркотики на вечірці, але випадково трапляє на свого брата. Щасливі брати намагаються повернутися додому, до матері, але місцеві бандюки мають інші плани та електрошокер, яким вирубають Чарльза. Коли ж той приходить до тями, то у відповідь вирубає всіх бандюків по черзі, поки не з’являються нові невідомі бандюки та вирубають взагалі всіх.

На щастя Чарльз і Брюс залишилися живими та шкутильгаючи тікають з клубу. Приїхавши додому вони застають мати за прибиранням квартири, тому що труп сам себе не позбудеться.

Кінець першого епізоду.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *