Про що серіал “Брати Сунь”. Другий епізод

Сюжет другого епізоду

Родина Сунь намагається позбутися трупа. Для цього Мати відправляє Чарльза за спеціальною адресою, де вже все домовлено, а Чарльз між тим починає виховання Брюса в бандитських традиціях, не слухається вказівок матері і бере його з собою. Мовляв, Брюс не хоче бути доктором та вічно коритися матері, а він, Чарльз, напевно знає, що Брюс хоче бути таким же бандюком, як і він.

Але у Брюса не все виходить гладко – хоча тіло у нього прийняли, але натомість дали рептилію для переправки далі. Чарльз спробував пофіксити ситуацію, але його переконали, згадавши про кодекс честі, без якого всі ці вбивства, торгівля наркотою, проституція та контрабанда перетворились би на хаос.

Паралельно з цим місцеві влади зацікавились подіями в нічному клубі з першого епізоду, знайшли на відео з камери спостереження двох підозрілих типів, що виходять з клуба, і сідають в машину друга Брюса. Потім вони їдуть до друга Брюса і арештовують його.

Брати Сунь везуть рептилію на дитячий день народження в маєтку якогось бандюгана, де на них нападають вдягнені у костюми динозаврів найманці. Звісно, Чарльз з усіма порається і брати їдуть далі, але з рептилією.

Брюс не дуже повірив Чарльзу і продовжує хотіти стати доктором, а для цього йому треба встигнути на текст, за який зараховують цілих 8% курсу. Брати приїжджають до студентського кампусу, і поки Брюс пише тест, а Чарльз жере найкращий в місті чуро, охоронець помічає кров на його одязі. Помічниця прокурора, що розслідує справу в нічному клубі, миттєво з’являється біля Чарльза і тут виявляється, що вони давні знайомі – росли разом на Тайвані. Але не це завадило помічниці прокурора спробувати заарештувати Чарльза, а от рептилія, що втекла з машини братів, завадила.

Читати:  Фільм "Індіана Джонс і реліквія долі"

Чарльз з Брюсом знову втікають від переслідувачів, приїжджають додому, де мають важливі розмови з матір’ю. Чарльза вона вчить, що тут не Тайвань, і вона краще за нього розуміє, як треба вирішувати справи, а Брюса повчає, що він гарний хлопчик і йому не треба знати про минуле своєї родини, а натомість треба стати слухняним лікарем.

Наступного ранку Брюс знову їде до кампусу писати тест, але бачить тітку-боса, яка доручила йому продавати наркотики в першому епізоді. Вона жива і очевидно зла на Брюса.

Кінець епізоду.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *