Помер актор та військовий Василь Кухарський

Василь Кухарський більше як 20 років був актором театру та кіно. З початком повномасштабної війни Василь пішов добровольцем на фронт, а в вересні цього року його тяжко поранили в бою. Попри довге лікування всього через кілька днів після свого дня народження Василь Кухарський помер. Про це повідомив Київський академічний драматичний театр, де працював актор.

Я бачив Василя Кухарського тільки в фільмі “Максим Оса: золото Песиголовця“. Хоча фільм мені не сподобався образ самого Максима Оси все-таки залишився в пам’яті. Але враження від фільму тут не мають жодного значення. Зіграв би він геніально, або відверто погано від того не стало би менш сумно. Люди не повинні гинути.

Ми не повинні складати довгі списки митців, що загинули від рук росіян.

Коли нас в черговий раз запитають “де українські ремарки з гемінгвеями?”, нам не треба піддаватись на цю провокацію і почуватись неповноцінними. Тому що відповідь дуже проста — їх вбили росіяни.

Коли нам в черговий раз сунуть в обличчя “велику російську культуру”, нам не треба мовчки приймати її більш високий статус у світі. Він став таким, зокрема, тому, що українських ремарків з гемінгвеями вбили росіяни.

Ми ніколи не довідаємось яких висот майстерності міг би досягти Василь Кухарський. Тому що його вбили росіяни.

Читати:  Все про фільм "Фаворитка Міллера". Сюжет, актори, відгуки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *