Хто озвучував мультфільм “Лео” українською?

Актори оригінального озвучення

Чудовий сімейний мультфільм “Лео” серед іншого вирізняється тим, що в його озвучці були залучені відомі американські актори.

Головну роль ігуани Лео озвучив Адам Сендлер. На його рахунку безліч комедій сумнівної репутації та блискуча серія про вампірів “Готель Трансильванія”. Мало хто пам’ятає, що на початку своєї кар’єри в 90-х роках він був в основному складі “Суботнього вечора в прямому ефірі” (Saturday Night Live | SNL) і за його участі вийшло безліч кумедних скетчів. Одночасно з Сендлером в SNL знімався майбутній популярний актор Роб Шнайдер, якого на кожні свята ми бачимо в ролі портьє нью-йоркського готелю в фільмі “Один удома 2”. В “Лео” Роб Шнайдер озвучив директора школи. А от Сесілі Стронг — голос суворої вчительки міс Малкін — є представницею нового покоління SNL. Вона приєдналася до акторського складу шоу у 2012 році і тільки минулого року його залишила. Натомість Гайді Гарднер — мама учня Ілая — приєдналася до SNL у 2019 році і надалі є його частиною.

Окрім цього, в “Лео” з’являється популярний комік Білл Берр, відомий зокрема своїм депресивно-комедійним анімаційним серіалом “С значить сім’я” (“F Is for Family”). Тут він у своєму стилі озвучив черепаху Дзюркеля. А Джейсон Александр — Джордж Костанца з легендарного серіалу “Сайнфелд” — озвучив другопланового персонажа, батька учениці Джади.

Актори українського озвучення

Але українські глядачі цих акторів не побачать і не почують, тому подивімось хто з українських акторів озвучував мультфільм “Лео” українською мовою.

Дубляж на замовлення Нетфлікс було здійснено українською фірмою дубляжу та пост-продакшену “Le Doyen Studio”. В її доробку озвучення таких фільмів 2023 року, як “Світ Юрського періоду 3: Домініон” та “Кіт у чоботях 2: Останнє бажання“, і безліч інших фільмів з попередніх років.

Читати:  Виставка картин Марії Примаченко в Варшаві

Ігуану Лео в українському перекладі озвучив актор Олександр Ігнатуша, відомий роллю дільничого з серіалу “Свати”. В його творчому доробку безліч фільмів, зокрема він грав в серіалі “Слуга народу” з майбутнім президентом України.

Черепаху Дзюркіля озвучив актор Володимир Терещук, на рахунку його тільки в цьому році озвучення великої кількості фільмів і серіалів, зокрема, “Родинний обмін“, “1670”, “Продавці болю” та “Вбивці квіткової повні”.

Акторка Ольга Радчук стала голосом вчительки міс Малкін. В цьому році вона озвучувала, зокрема, такі фільми, як “Підземелля і дракони: Честь злодіїв“, “ФУБАР“, “Мафія мама” та “Втеча з курника 2“.

Інших персонажів озвучили наступні актори: Владислав Васицький (Ілай), Дем’ян Шиян (Коул Г.), Макар Хохлов (Зейн), Данііл Педченко (Кабір), Богдан Кучерук (Ті Джей), Лев Сівков (Коул В.), Алекс Степаненко (Ентоні), Дарина Муращенко (Джейда), Єлизавета Зіновенко (Саммер), Єлизавета Мастаєва (Скайлер), Галина Дубок (Лоґан), Єсенія Селезньова (Мія), Роман Солошенко (тренер Кімура).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *