Американець на службі “днр”. Був

В квітні цього року була голосна новина про вбивство американця Рассела Бентлі. Вбили цього фаната “руського миру” російські військові у Донецьку.

Цей Бентлі з Техасу свого часу наслухався про героїчність різноманітних фіделів кастро та че гевар, про злочинність американської влади і побачивши руськомирну боротьбу за антикапіталістичні ідеали в 2014 році гайнув до Донецька вбивати українців.

Підозрюю, що не останньою людиною, що надихнула типового американського реднека боротися з власною країною був Ноам Хомський. Цей великий мислитель активно виступає проти збройного спротиву України і казав, наприклад, що росіяни в Україні воюють більш гуманно, ніж американці в Іраку. Казав вже після Маріуполя як би що.

На неокріплий розум Бентлі подібна нісенітниця могла справити величезне враження. Тим більше, що Хомський несе цю дичину ще з 1960-х років, а Бентлі активно шукав підтверджень ненормальності американської влади, бо як продавець наркотиків з великим стажем, був змушений провести кілька років в американській в’язниці, що нахабно обмежувало його право на свободу слова, переміщення і пиляти гілку, на якій він сам сидить.

На щастя для Бентлі, росія почала війну проти України і американець відчув, що ось зараз-то він побудує справжній комунізм в дусі улюблених диктаторів, борючись пліч-о-пліч з російськими браттями проти американського капіталізму, вбиваючи українців в Донецьку.

Не кажучи вже про цю абсурдну логіку, мене цікавить яким місцем він думав, пхаючись до людей, що головною метою свого вбогого життя зробили боротьбу з “піндосами”? Звісно, він “не такий” піндос і таке різне, але ви уявляєте, як би прийняли громадянина Ізраїля, який би захотів приєднатися до ІДІЛ, або даївця, який забажав стати таксистом? Але ж щоб це уявити треба мати мізки.

Читати:  Росія як де-чортзнащо-атор

Щоправда, їхня відсутність, схоже, і дозволила Бентлі цілих 10 десять років проіснувати в якості бандита “днр”. Але врешті-решт прийшла регулярна російська армія, спитала якого хріна тут лазить піндос, викрала, скатувала, згвалтувала і вбила. Сподіваюся йому зараз тепло на тому світі в персональному котлі.

Здавалося б, тут можна ставити крапку. Але путін поки що не навчився вбивати всіх кого захочеться в дусі Сталіна, використовуючи трійки і називаючи це законом. Тому після розголосу російським владам довелося застосовувати які-не-які російські закони і шукати відповідь на питання “ай-ай-ай, хто ж ето сдєлал?”

В результаті затримали командира танкової роти 5-ї бригади “днр” Андрєя Іорданова та його підлеглих Владіміра Бажина та Владіслава Агальцева. Бачите, закон блюдуть. Можна всьому світу показувати, як приклад демократії на росії. Якби не родичі затриманих.

Дружина Іорданова зовсім не зрозуміла цього приколу. Поки вони раділи пришестю “руського миру” та боролися з піндосами, як заповів великий путін, їх же й арештовують? Як казали росіяни в старому анекдоті “А нас за що?!”

“У нас був приліт. Якось на місці прильоту опинився американець. Розмовляв англійською, розмахував зброєю — наші хлопці його затримали. Тепер із незрозумілих причин їх посадили” – скаржиться дружина Іорданова.

Ну затримали підноса, ну згвалтували, ну вбили, ну труп не хочуть віддавати дружині Бентлі (теж такій же дурі з місцевих). Але ж денацифікація, але ж демілітаризація, але ж проксі-війна з США! А тут живий піндос гуляє по рідному Донецьку. Непорядок!

Сподіваюся, що їхній голос все-таки почують. Якщо не в Кремлі, то хоча б на Заході, щоб іще краще зрозуміти з якими тварями Україна має справу.

Читати:  Новини за 09-12-2023. Найкорумпованіша країна Європейського Союзу

Шкода тільки, що замість Бентлі на війну не відправився його духовний наставник Ноам Хомський. Це було б більш справедливо.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *