10 цікавих фільмів, які вийдуть в 2024 році

“Дюна: частина 2” (дата виходу: 14 березня 2024 р.) – продовження дуже успішного фільму 2021 року. В головних ролях як і раніше зіграють Тімоті Шаламе, Зендая та Хав’єр Бардем.

“Назад до чорного” (дата виходу: 12 квітня 2024 р.) – біографічний фільм, присвячений одній з найяскравіших британських співачок Емі Вайнгауз. Головну роль виконає англійська акторка Маріса Абела.

“Каскадер” (дата виходу: 3 травня 2024 р.) – Раян Ґослінґ зіграє каскадера Кольта Сіверса, який намагається розплутати змову, що майже змусила його завершити кар’єру. Цей фільм створений за мотивами американського телешоу вісімдесятих років.

“Шалений Макс: Фуріоса” (дата виходу: 23 травня 2024 р.) – Аня Тейлор-Джой втілиться в образ Фуріоси, героїні Шерліз Терон з попереднього фільму “Шалений Макс: дорога гніву”, та розповість як вона дійшла до такого життя.

“Думками навиворіт 2” (дата виходу: 14 червня 2024 р.) – продовження чудового мультфільму 2015 року, в якому на перший план вийшли емоції 11-річної дівчинки Райлі: радість, гнів, страх, огида та смуток. Тепер Райлі перейшла в режим підлітка і як бонус отримала нову емоцію – тривожність!

“Дедпул 3” (дата виходу: 26 липня 2024 р.) – непристойний супергерой у виконанні Раяна Рейнольдса повертається в третій частині пригод Дедпула.

“Бітлджюс 2” (дата виходу: 6 вересня 2024 р.) – продовження фільму Тіма Бертона про дуже неприємного привида. До своїх ролей через 36 років знову повернуться Майкл Кітон, Вайнона Райдер і Кетрін О’Гара. До них долучаться Дженна Ортега, Джастін Теру, Моніка Белуччі та Віллем Дефо.

“Джокер: божевілля на двох” (дата виходу: 4 жовтня 2024 р.) – перший фільм про Джокера приніс Хоакіну Феніксу Оскара, і тепер він спробує підтвердити справедливість цього рішення. Цього разу йому буде допомагати Леді Гага у ролі докторки-психіатрині Гарлін Квінзел, яку стосунки з Джокером перетворили на божевільну Гарлі Квінн.

Читати:  Бездумні - Борці за екологію

“Веном 3” (дата виходу: 8 листопада 2024 р.) – Том Гарді знову зіграє журналіста-розслідувача, який вимушений ділити своє тіло з інопланетною формою життя.

“Гладіатор 2” (дата виходу: 22 листопада 2024 р.) – продовження фільму 2000 року з Расселом Кроу та Хоакіном Феніксом. Цього разу режисер Рідлі Скотт розповість історію племінника імператора Коммода Луціуса, якого зіграє Пол Мескаль.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *