Росія як де-чортзнащо-атор

Коли ви будуєте типову європейську країну зі своєю мовою, культурою та незалежним урядом для Росії цього достатньо, щоб назвати вас нацистами, націоналістами, ворогами революції або розпалювачами війни.

Просто запитайте Польщу, Чехословаччину, Україну, Молдову, Грузію, Казахстан, Фінляндію, Естонію, Латвію, Литву та багато інших країн.

Сам термін буде змінюватися з часом, щоб викликати найбільше співчуття у решти світу. Якщо завтра в Європі з’явиться країна, що керівною ідеологією проголосить людожерство, то свою наступну жертву Росія звинуватить у людожерстві. У себе вона теж впровадить державну ідеологію людожерства, але надасть їй назву із протилежним змістом – гуманофільство, чєловєколюбіє або якось так. Масові випадки поїдання своїх власних громадян вона буде пояснювати турботою про іншу частину суспільства і необхідністю добре харчуватися. А всіх незгодних буде відправляти на корм. Все в рамках закону, гуманофільства і жодного офіційного людожерства.

І от коли Росія проголосить вас нацистами, людожерами або бісйогознаякимиистами, їй буде байдуже, що думають про це інші країни, їм байдуже на мирні переговори. Вона просто почне діяти, втілюючи наступні принципи (денацифікацію якщо треба замінюємо на делюдожерацію, або іншу ацію):

Денацифікацію може здійснити лише переможець, що має на увазі

(1) його абсолютний контроль над процесом денацифікації та

(2) повноваження щодо забезпечення такого контролю.

У цьому відношенні денацифікована країна не може бути суверенною.

Держава-денацифікатор – Росія – не може виходити з ліберального підходу щодо денацифікації. Ідеологія денацифікатора не може бути оскаржена винною стороною, яка піддається денацифікації.

(Джерело: Тімофєй Сєргєйцев, оригінал – російською мовою)

Росія просто проголошує себе суддею, присяжним і катом. 

Так просто. 

Як будь-яка диктатура.

Читати:  Корейський сценарій для України

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *