Заборонена Україна

“На окупованих територіях триває боротьба з українськими підручниками та літературою. Відомо, що шкільні бібліотеки сусіднього Куп’янського району вже отримали розпорядження від окупаційної влади скласти реєстр усіх наявних у них книг, виданих починаючи з 1991 року, та утилізувати їх”, – заявляють на Харківщині.

Виданих починаючи з 1991 року, та утилізувати їх – ніщо не повинно нагадувати про існування України. Ми не маємо права жити в окремій державі. Всім повинна керувати Москва. Інакше ми націоналісти, нацисти, мілітаристи, маріонетки, людожери, педофіли, гомосексуалісти і велосипедисти. Після 1991 року нічого нормального у нас не відбувалося, а все ненормальне треба знищити. Ми жили в нелюдських умовах, страждали від антинародних режимів, які чомусь наполегливо продовжували обиратись на демократичних виборах. Української мови ніколи не існувало, а після 1991 року вона взагалі перетворилася на отруту. А антинародні нацистські режими цією отрутою 30 років труїли нерозумних українців (нас, яких теж не існує). Нас заборонено.

В Росії є чудовий закон, що змушує при згадуванні в медіа певних назв додавати «заборонено на території РФ». Щодо України вони поки що обмежуються неформальними «так звана», але впевнений, що згодом росіяни побачать щось на зразок «спеціальна операція на Україні (терористична організація заборонена на території РФ)». 

Читати:  Мер Харкова Тєрєхов про українську мову в Харкові

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *