Відгуки на фільм “Дюна: Частина друга”

На сайті IMBd фільм “Дюна: Частина друга” має рейтинг 9.0 з 10 при 76 тисячах голосів.
На сайті Rotten Tomatoes фільм отримав 94% позитивних відгуків від 325 критиків і 95% від 1000+ глядачів.

Адам Нейман: “З погляду керування проектами “Дюна: Частина друга” є беззаперечним подвигом. Але з огляду на те, наскільки дивним у своїй основі є світ Дюни, загальне схвалення фільму здається дивною метою. У фільмі Вільнева стільки чудових компонентів, що його можна вважати шедевром, і все ж його досконалість завдячує радше сумлінному виконанню, ніж геніальності.”

Меттью Лікона: “Лоуренс Арракіський зустрічає доктора Піщаного черв’яка, або “Як я навчився перестати хвилюватися і полюбив Бене Ґессерит”… У результаті вийшла космічна опера-блокбастер, що відбувається дуже-дуже далеко від знаменитої галактики.”

Стівен Ромеї: “Один із найочікуваніших фільмів року приємно дивитися, але його підводить слабка акторська гра та сценарій, який не відповідає рівню вражаючого акторського складу.”

Кайл Сміт: “Замість парку розваг це більше схоже на собор — урочистий, красивий і суворий. Зйомки Грейга Фрейзера та музика Ганса Ціммера сповнені величі.”

Альона Шилова: “”Дюна: Частина друга” втілює у собі все, що важливо для фільмів жанру сай-фай: це і епік, і пропрацьований сюжет, і гарне оформлення, й акторські роботи, і саундтрек, і режисура. Словом, усе, про що сучасні глядачі можуть тільки мріяти.”

Вероніка Масенко: “У нашому контексті такі фільми дещо важко дивитися. Перша частина була до повномасштабного вторгнення, тоді було простіше. Зараз переглядати фінальну частину з битвою стає не зовсім комфортно, коли пригадуєш, що діється насправді.”

Оцініть фільм "Дюна: Частина друга"
Читати:  Фільм "Фортеця Хаджибей"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *