Відгук | Серіал “Ніхто цього не хоче”

Переглянув три епізоди серіалу “Ніхто цього не хоче”, і в черговий раз жанр “комедія” виявився досить умовним. Хоча серіал і заявлено як романтична комедія, але все ж таки комедія. Проте цього разу комедії виявилося значно менше, ніж романтики.

Однією з причин, чому я вирішив переглянути цей серіал, була участь Крістен Белл, яка блискуче зіграла в серіалі “У кращому світі” (The Good Place). Її персонаж тут навіть віддалено нагадує образ Елеонор Шеллстроп з того серіалу, зокрема через періодичні питання про моральність на кшталт “чи я добра людина”. Однак, якщо серіал “У кращому світі” був справжньою знахідкою – свіжим, креативним і захопливим, то серіал “Ніхто цього не хоче” виглядає значно менш оригінальним.

Історія головної героїні, яка веде подкаст, одразу нагадала мені інші серіали, як-от “Вбивства в одному будинку”, “Засновано на реальних подіях” або “Бодкін“. А сюжетна лінія головного героя, який стикається з нерозумінням у своїй єврейській родині, виглядає досить банально і стереотипно. Усі основні повороти сюжету вгадувалися без особливих труднощів.

Єдиним елементом, який справді сподобався, була гра акторів. До того ж режисер не вимагав від них перегравати чи надмірно демонструвати емоції. Та все ж однієї акторської гри для мене тут замало.

Загалом, ознайомитися з цим серіалом було цікаво, проте на цьому моє знайомство й завершується. Сюжет виявився надто передбачуваним, а розвиток подій – трохи монотонним і нудним.

Читати:  Відгуки | Фільм "Мегалополіс" (2024)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *