Відгук | “Король Талси”. Сезон 2, епізод 2

Другий епізод другого сезону “Короля Талси” продовжує тримати помірно стабільний темп. Але цього разу у нас є цікаве камео – на віртуальну сцену виходить Jelly Roll.

Для тих, хто не знайомий з цим артистом, це співак, репер і автор пісень із багатою музичною кар’єрою і номінацією на Еммі. Його творчість поєднує в собі елементи хіп-хопу, року та кантрі, що зробило його унікальною постаттю на сучасній сцені.

Крім появи в “Королі Талси”, Jelly Roll також був музичним гостем в ювілейному 50-му сезоні популярного шоу “Суботнього вечора у прямому ефірі”. Це дуже вагоме досягнення, оскільки до цього сезону прикута дуже велика увага. І не тільки через його ювілейність, а ще й через напружені президентські вибори в США, які є постійною темою “SNL”.

Нагадаю, що 11 жовтня вийде на екрани біографічний фільм “SNL 1975”, присвячений створенню цього комедійного шоу.

Сцена із Jelly Roll у серіалі була кумедною і неочікуваною. Двайт Манфреді, головний персонаж у виконанні Сталлоне, спершу прийняв його за звичайного прибиральника і був явно шокований, коли Jelly Roll шикарно заспівав у караоке. Тоді й стало зрозуміло, що весь цей час це був розіграш.

Епізод загалом минув без особливих потрясінь, але напруга явно наростає. Особливо цікавою є анонс появи китайської мафії – це суттєво розширює географію серіалу, виходячи за рамки традиційних італо-мафіозних серіалів.

Щодо самого серіалу, як і з першим епізодом, все йде за планом. Без кардинальних змін, але стабільно. Драйв є, персонажі на місці, і зростання напруги обіцяє, що конфлікти будуть ще масштабнішими.

Дивимось далі. Новий епізод вже сьогодні.

Читати:  Як Джон Олівер хакнув конкурс на птаха століття в Новій Зеландії

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *